Pogoji udeležbe v spletnih FasterEFT delavnicah, izvajalke Tanje Sovulj, Zavod Umetnost Spremembe


Pogoj za sodelovanje z nami (z Zavodom Umetnost Spremembe) je naročilo oddano preko spletne strani www.tanjasovulj.si ali preko elektronske pošte [email protected], na podlagi katere se izstavi račun. Zneskov za vplačane spletne delavnice ne vračamo.

Dostop do plačljivih FasterEFT spletnih delavnic udeleženec (običajno) dobi v roku 24 ur od prejema potrdila plačila in vpisa udeleženca v posamezno spletno delavnico, ki se nahaja v Teachable spletni akademiji Zavoda Umetnost Spremembe.

Vse FasterEFT spletne delavnice potekajo na platformi Teachable, na naslovu naše spletne akademije: https://tanjasovulj.teachable.com. Pogoj za dostop do izobraževalnih vsebin je vpis v spletno akademijo. Uporabniško ime in geslo, ki ju ustvarite v spletni akademiji, sta vaša last in ju lahko uporabljate le vi osebno. V primeru zlorabe (na primer posredovanje uporabniškega imena in gesla drugi osebi) si pridružujemo pravico, da izbrišemo vaš uporabniški račun iz spletne akademije – tudi če ste program plačali.Izključitev odgovornosti


Uporabniki vso v FasterEFT spletni akademiji objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Izvajalka ni odgovorna za slučajno, posredno ali posledično škodo, ki bi izvirala iz uporabe katere koli informacije, vsebine ali storitve pridobljene z uporabo teh strani.

FasterEFT metoda ni namenjena diagnosticiranju, obravnavanju ali zdravljenju katerekoli bolezni, fizične ali psihične, pač pa je usmerjena v obravnavanje s tem povezanih čustvenih težav, ki lahko povzročajo stres. Vse informacije, navodila in nasveti, ki izhajajo iz FasterEFT pristopa, so alternativne narave ter ne nadomeščajo profesionalne medicinske in psihološke diagnoze in obravnave.

Če se soočate z resnimi zdravstvenimi težavami in diagnozami, ki zahtevajo strokovno medicinsko obravnavo, vam priporočamo, da se pred odločitvijo za naš pristop posvetujete s svojim zdravnikom oz. uradnim terapevtom.


Zavod Umetnost Spremembe, Planina pod Golico 71a, 4270 Jesenice

ID za DDV: 17928915, TRR SI56 6100 0002 2782 640 (Delavska hranilnica)

Podjetje je vpisano v poslovni register RS pod matično št. 8491585000.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).